Follow reteteistete on Twitter

Legal

1. Site-ul Retete-istete.ro vă pune la dispoziție în mod gratuit o colecție de rețete culinare cu poze. Orice conținut de pe retete-istete.ro poate conține și diverse forme de publicitate, necesare sprijinirii furnizării de servicii gratuite.

2. Informațiile oferite de retete-istete.ro se folosesc pe propria răspundere, site-ul neputând fi considerat responsabil de orice daune directe sau indirecte rezultate din folosirea acestor informații.

3. Vizitatorii site-ului retete-istete.ro pot să vizualizeze și să descarce materiale de pe site numai pentru uz personal, non-comercial.

4. Drepturile de proprietate intelectuală pentru toate textele, fotografiile și grafica prezente pe site le aparțin autorilor și nu pot fi reproduse fără acordul scris al acestora.
5. Retete-istete.ro nu își asumă nicio răspundere în cazul în care informațiile prezentate pe site nu sunt disponibile, indiferent de motiv.

6. Retete-istete.ro nu oferă nicio garanție privind veridicitatea sau corectitudinea informațiilor prezentate pe site.

7. Retete-istete.ro oferă legături spre alte site-uri de Internet. Retete-istete.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru disponibilitatea acestor site-uri, pentru informațiile prezentate acolo sau pentru produsele și serviciile prezentate pe acelel site-uri.

8. Accesarea și utilizarea informațiilor de pe site-ul retete-istete.ro este condiționată de acceptarea acestor termeni și condiții.

 

 

Google Analytics Alternative